Ett sponsrat inlägg


Det enda sponsrade inlägg som kommer att publiceras på den här bloggen!

Det ger mig inga rabatter eller ekonomiska arvoden men ger mig tiofalt betalt ändå. Det som företaget tillhandahåller är något som jag verkligen kan stå för och jag känner inte att jag säljer ut mig själv för ett inlägg som gynnar någon annan. 🙂

Jag presenterar härmed:

Efter semestern började Mats arbeta i sin egen firma . Han har velat det länge men nu var det dags. Mats gör arbeten med inriktning på äldre hus och byggnadsvård men gör även vanliga byggjobb. Han har gjort en del jobb på äldre hus sedan tidigare men främst är det erfarenheten från våra egna tre hus som ligger till grund för hans kunnande.

Förutom byggarbetena tillverkar han också lister efter gamla profiler. Detta har vi sysslat med under några år men vi har aldrig riktigt annonserat eftersom vi dels haft väldigt fullt upp med våra egna hus och dels inte har en bra verkstad. Det har ramlat in några hyvlerijobb ändå men tanken är att vi ska utveckla den biten i företaget framöver.

Förra året besökte vi en byggnadsvårdsdag som anordnades påWederslöfs byggnadsvård men i år var vi istället där som utställare. Det var en fantastiskt trevlig dag som vi fick tillbringa med att prata om det vi gillar allra mest, bara byggnadsvård hela dagen.

Vi hade med oss exempel på profiler vi kan tillverka och några tavlor med förslag på hur man kan kombinera våra lister och paneler. Vi hade också med en del före- och efterbilder på olika interiörer och exteriörer. Det var en väldigt lyckad dag överlag och vi kommer absolut att återkomma nästa år.

Av förklarliga skäl hinns det inte med så mycket här hemma för tillfället men behöver ni hjälp så tveka inte att höra av er , läser ni här vet ni ju vad han kan!

Den här bilen syns nu här i närområdet men den ger sig gärna iväg på uppdrag längre iväg om det behövs.

Mats kan ni nå på 070-4910001

11 kommentarer på “Ett sponsrat inlägg

 1. MrsUniversum skriver:

  Mången lycka till, byggnadsvårdare!

 2. asumtorpstobbe skriver:

  Grattis till det nystartade företaget och lycka till!!

 3. Helene skriver:

  Vad roligt! Lycka till med företagandet.

 4. Grattis och lycka till!!

 5. Asta skriver:

  Grattis! Eller vad man nu säger. Och lycka till.

 6. Erika skriver:

  Vilken fördel att ha ett så väldokumenterat referensobjekt : )
  Önskar all lycka till!

 7. Ylva skriver:

  Lycka till! Här har jag ju kört fast på en taklist till snedtak… räddningen är kanske inte så långt bort…Har jag förstått saken rätt så håller ni till i Småland?

 8. Sophie skriver:

  Tack för alla lyckönskningar! 🙂 Vi hoppas intresset för byggnadsvård breder ut sig så att Mats får riktigt mycket att göra för det innebär ju även att fler gamla hus mår bra.

 9. Fritidshuset.se skriver:

  Det är alltid kul när man faktiskt kan börja att aktivt arbeta med något som man verkligen tycker om. Lycka till med företagandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s