Sista sidan


Förra sommaren hann vi med att riva ner tegel och klä om samt måla tre sidor på huset, vi valde dem som syns från vägen så de flesta har nog trott att huset varit klart. Den sista sidan har sett fruktansvärt trist ut men så när värsta vintern och kylan var över tog Mats tag i den och rev ner de sista spåren av 70-tal.

Så här såg det ut innan vi köpte.

I februari iår såg det ut såhär.

Ja faktiskt var det redan i februari som vi rev ner teglet och den bruna panelen samt tilläggsisoleringen. Sen gick det fort att få i de sista två fönstren och sätta upp ny panel men det har inte blivit av att jag har fotograferat och därför blev det inget inlägg om det förrän nu. Nu väntar vi egentligen bara på att vädret ska bli varmt nog för att vi ska kunna måla.

Nu ser det ut såhär och huset har fått ny panel och originalfönster på alla sidor. Visst återstår en hel del detaljer men så här långt är vi väldigt nöjda.

En båge saknas för glaset var spräckt och jag har inte blivit klar med omkittningen. Som synes sitter det inga små fönster in till kattvindarna på denna gevel. Det fanns inga och har aldrig funnits. Man har väl helt enkelt sparat in på kostnaden för dem på denna sida som ändå bara vetter mot gården och inte syns för alla. Lite synd fast ett praktiskt sätt att tänka.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s