Hela golvet.


Redan i tisdags blev golvet till uteplatsen färdigt och vi firade med att äta ute… det var 6 grader och inte alls behagligt fast samtidigt väldigt trevligt att kunna göra det. Maten kallnade FORT och det blev kall spagetti och rishultskorv. 🙂


Det ser varmt och skönt ut kanske men skenet bedrar… fast det kommer ju bli fantastiskt trevligt där till sommaren.

Det var Anton och Maja som bestämde att vi skulle äta ute och vi bar ut köksmöblerna, de passade inte bättre in där än vad de gör i köket. Behovet av nya utemöbler och köksmöbler är uppenbart så nu gäller det att hitta vad vi vill ha.

Annonser

2 comments on “Hela golvet.

 1. Olga skriver:

  Hej,
  I think you can compliment yourselves with doing so much in such short time. We need one holiday to do a job you do in a day! (We own an old torp near Tingsryd that we try to restore.)
  About your uteplatsen: I think it will be very nice without a räcke.
  But I wonder, because the floor (golvet) is higher then the putsad undersite of your house, painting it grey will make it more outstanding, It will possible be seen less if the top of the floor is under the horizontal list of your home,
  Good luck with everything!
  Olga

  • Sophie skriver:

   Tack så mycket. Jag håller med dig om golvet på utepltsen, nu såhär i efterhand borde vi kanske sänkt det till under brädan längst ner men det är så dags att tänka på det nu… 🙂 Vi ville ha det så man slapp ta ett steg ner när man går ut och då blev det den här höjden. Vi får se hur det blir när vi behandlar det. Det blir nog bra ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s