Uteplatsen.


Mats fortsatte med uteplatsen under halva måndagen ungefär. Sedan hade han lagt klart golvet och det var dags för detaljerna. Efter mycket räknande och funderande vet vi nu hur han ska göra och vad som behövs.


Halva golvet på plats.


Nästan framifrån.

Än så länge tycker jag det ser ut som jag tänker mig det. När hela uteplatsen sedan blir behandlad med roslagsmahogny åt grått så kommer den synas ännu mindre. Vi vill ju inte att den ska utmärka sig jättemycket så en trappa längs med hela denna sidan blir superbra. Ett räcke hade gjort den mycket mer visuellt stor fast det inte skiljt egentligen på måtten.

På den gavel som får räcke kommer vi att göra det som en sorts spaljé så att inte heller den sidan blir jättetydlig och framträdande. Vi tror att vi har funderat ut hur vi ska göra nu så att det ser ut som vi vill ha det.

Annonser

6 comments on “Uteplatsen.

 1. Emma Forsbacka skriver:

  Det blir jättefint!

 2. Asta skriver:

  Vi har också tankar på att bygga ut veranda, tyvärr måste vi ha både bygglov och kvalitetsansvarig så det gäller att ha tänkt ut allting i förväg.

  • Sophie skriver:

   Ja det finns onekligen fördelar med att bo utanför planlagt område eller vad det heter. Fast jag vet att när vi kollade om och hur vi fick bygga till på huset i Strömsnäsbruk så fick man bygga till uteplatser på max 12 kvadrat utan bygglov men det gäller kanske inte i er kommun och det var ju dessutom några år sedan..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s