Så här har vi haft det.Klädhängaren och skohyllan i finhallen som vi använt som enda ingång nu sedan vi flyttade hit.

Någon klädförvaring att prata om finns inte möjlighet till i dagsläget och golvet är ett trägolv som blir ganska kallt så blöta fläckar torkar inte alls bra. Det blir smutsigt och grusen dras sen runt eftersom vi måste passera genom hallen massor med gånger varje dag.


Väggen mittemot har också använts med hjälp av snygga tretumsspikar.

Det har varit fullständigt hopplöst att försöka få nån som helst ordning och det har inte funnits krokar ordentligt till barnen så de har lagt sina kläder på skohyllan (som liksom hatthyllan är kapade Leksvik från Ikea). Nu blir det andra bullar!

Man undrar just vad folk som kommer hem till oss tror när det ser ut som det gör i hallen och man just inte ser så mycket av resten av huset när man bara står i hallen, varken badrummet, tvättstugan eller köket syns därifrån och det är ju de rum vi gjort vid innan.

Annonser

6 comments on “Så här har vi haft det.

 1. Louise skriver:

  Hallen blir ofta klar sist eftersom den är man ju inte i, och kök och bad är viktigare, och hallen kan ändå oftast inte fixas förrän all el är dragen och dörrar bytta, och så är det lite olönt att snygga till något som man drar in så mkt material genom. Så varje dag under flera år så kommer man hem till något eländigt. Ungefär samma sak med fasader. När alla planlösningsändringar, dräneringar och takomläggningar är gjorda fixas fasaden.

  Så jag skulle tro att de som kommer hem till er tror att ni är som dom flesta, fastän att ni lyckats med att få att till en riktigt fin fasad!

  • Sophie skriver:

   Det är precis så det är fast vår hall vi har använt ligger mitt i huset och därför är man trots allt där ganska ofta och det har varit så trist men nu är det superskönt att vara klar med den andra så man kan hålla rent i den i huset.

   Tack för berömmet.

 2. Louise skriver:

  Har glömt att ge dig denna länken, såg att ni byggde på den redan så det är kankse lite sent, men kul bilder ändå! Om du söker på ”mudroom” på houzz så hittar man mkt platsbyggt. En av mina fav nedan!

  Denna är helt underbar, ett litet kontor i hallen för alla räkningar och post, och laddare i varje förv fack så man kan trycka in mobilen!

 3. Erika skriver:

  Samma fenomen här hemma! Av samma anledningar som Louise anger. Tyvärr ser man ju också hallen själv från i princip alla rum. Det gör att hela huset känns ofärdigt fast hallen är det enda utrymmet som återstår på nedervåningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s