Vem gillar inte såna här paket?


I måndags kom ett paket med lastbil. Visserligen ett paket som jag mycket väl visste vad det innehöll men det var kul ändå, eller kanske därför.

Paketet kom från Gysinge och innehöll en hel del av det som behövs för att färdigställa vardagsrum och matrum. Tapeter till vardagsrummet, fernissa till golven och tapetbårder. Gissa om det ska bli kul att sätta upp tapeterna och bårderna nu snart.


Trevligt!

Som synes blev det tapeten Nästgårds från Gysinge i Engelskt rött tryck som vi valde. Om ni bara visste vilka våndor jag har gått igenom innan jag kunde bestämma mig, jag har valt och beställt tapetprover och varit i flera olika butiker och tittat på prover och vi har bestämt oss ett par gånger men sen har jag ångrat mig igen och så har det börjat om… jag visste vad jag ville ha men kunde inte hitta det. Men så blev det Nästgårds till vardagsrummet utan att vi ens tittat på den på riktigt mer än när vi var i Gysinge i somras och i dagarna hämtar vi även tapeten till matrummet men den får ni se en annan gång.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s