Vackert…


Nu när det är så färdigt i badrummet har jag börjat flytta in saker som ska vara där. Lite detaljer som gör det fint och sen en del saker som har kommit upp på väggarna…

Ett exempel är badkarsproppen, kedjan, tyngden och skruven som kom med till badkaret. Extra roligt att de är i bra skick och fanns med. Så nu sitter den också uppskruvad. En liten extra detalj som jag tycker om.


Så oviktig och liten detalj kan tyckas men jag tycker den tillför en hel del till badrummets helhet.

Och så har min hylla kommit upp, den som jag verkligen gillar och har haft i båda våra tidigare badrum. Aldrig tidigare har den passat in så bra som den gör nu dock. 🙂 Och badborstar och svampar har jag hängt upp. Det fattas en knopp på hyllan (men man kan kanske inte begära att den ska vara hel när den kostade 5 kronor :-)) men jag ska se om jag inte kan fixa en som jag kan sätta dit istället. Borstarna och svamparna kommer från Jysk allihop tror jag. Jag har haft dem länge…en del redan i förra badrummet så jag minns inte riktigt var jag köpt dem men de är billiga saker, förutom borsten som ligger upp på hyllan som jag köpte på Kulturen i Lund innan jul och verkligen inte kunde motstå…


Lite tjatigt att ha samma hylla varje gång kanske men den är också det enda som är samma i detta badrummet och de två tidigare. Vi har ju varken likadant badkar eller samma handfat den här gången… och inte likadant golv eller likadana väggar eller duschdörrar heller så jag tycker nog vi kan få använda hyllan utan att det blir enformigt. 😉

Det finns många små saker och detaljer i badrummet som jag är väldigt förtjust i. Förutom hyllan och badkarsproppen är kranarna väldigt vackra.


Kallvattenskranen, lite sliten men väldigt vacker och stilren. Tänk om de kranar som tillverkades idag kunde göras så enkla.

Toalettpappershållaren är en annan detalj som jag är väldigt nöjd med, och porslinsisolatorerna vi har till handdukarna.


Toalettpappershållaren som jag vann på tradera. En nytillverkad kopia av en gammal modell.


Knoppar till handdukarna. Jag är glad att jag samlat på mig innan så jag har saker hemma nu.

Och sen har jag äntligen fått in lite blommor också…


Ranunkel… vackra skira som passar så bra nu när våren är på väg… fast de lär nog inte stå så länge för de står i ett söderfönster där det blir väldigt varmt.

Två rum som jag kunnat piffa lite i… det tar sig!

Annonser

2 comments on “Vackert…

  1. Angelica skriver:

    Ni kan verkligen känna er supernöjda!

  2. Sophie skriver:

    Tack Angelica, det är vi verkligen också. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s