Man undrar ju vad folk tänker…


… vad tror de egentligen om oss och hur vi bor!

I veckan var jag på BVC med Maja för 2,5 års kontroll. Det var första gången vi träffade den här sköterskan eftersom vi flyttat. Anton blev kissnödig och lånade toaletten, i badrummet fanns även ett bubbelbadkar (mottagningen är inrymt i en lägenhet) som Maja kommenterade med att vi hade också ett sånt. Anton som alltid måste se till att allt blir rätt sa att: Nej inte precis ett sånt och vårt är mycket smutsigare!

Superkul att han talade om det hos BVC-sköterskan. 😀 Han har ju helt rätt förstås, vårt är väldigt smutsigt för tillfället eftersom jag inte har skurat rent det. Vi har inte haft nåt avlopp till det förrän nu och vi har ju inte heller någon blandare. Man undrar ju lite vad han berättar för andra vuxna…såsom förskolefröknarna till exempel. Jag är helt säker på att han berättar korrekt för han brukar inte överdriva. Men det som är korrekt och riktigt låter förmodligen inte alls bra för andra när de gör sina tolkningar.

Vi har ju hål i golven i några rum och flera trasiga fönsterrutor för att nämna något och vi har rivit hål i taket i köket och saknar helt golv i hallen…

Ibland skulle jag så gärna vilja vara med och lyssna och höra hur han pratar om vårt hus med andra. Det hade varit intressant att få höra hans tankar kring det. Fast han ser det förmodligen inte som något konstigt för han är ju vid det här laget van! 😀

Nej nu ska jag gå och skura badkaret tror jag…


Ser inte så illa ut kanske men det är faktiskt smutsigt på bottnen. Smutsigare nu också när jag slipat en hel del därinne.

Annonser

4 comments on “Man undrar ju vad folk tänker…

 1. Helene skriver:

  Fantastiskt rolig kommentar! Ibland skulle man som sagt vilja vara en fluga på väggen för att lyssna vad barnen säger när man inte är där:-)

 2. MrsUniversum skriver:

  Haha, det är ur barnamun man får höra sanningen 😉

  Man kan kanske tro att ni har brutit upp trägolvet för att elda med det denna vargavinter…

  Det vore ju toppen om Anton i samma veva kunde berätta om bloggen där rejäla förklaringar till de trasiga fönstren, uppbrutna golvet mm ges utförligt.

 3. Mamma skriver:

  Ja du vet ju själv hur du är uppväxt i en ständigt pågående removerings process…..-helt naturligt 🙂

 4. Emma Forsbacka skriver:

  Låt folk tänka precis vad de vill! Era barn har det jättebra med två föräldrar som bryr sig så mycket om barnen och deras hem…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s