Äntligen har ritningarna kommit!


I måndags fick vi ritnignarna och offerten på köket från Åraslöv. Äntligen, som vi har väntat! Nu håller vi på med lite mindre ändringar och så och sen är det bara att beställa och vänta igen. Den ena delen, den som ska vara bredvid spisen, är perfekt som den är. Det är den andra som ska vara under vasken (och under våra väggskåp som vi ska ha kvar) som inte riktigt blev som vi tänkt oss. Ett missförstånd från början och nu är det en liten ändring till som vi vill göra. Det är fantastiskt lite skåp vi ska beställa och det känns ganska bra att det inte är mer vi måste hålla på med. Vi kommer nog ha tillräckligt att göra ändå med att måla och fixa med det andra i köket. Väggskåpen som sitter kvar måste ju göras helt rena från färg både invändigt och utvändigt eftersom de är målade med tjock blank färg i flera millimeter tjocka lager. Invändigt är de dessutom klädda med olika hyllpapper och mattbitar som klistrats fast med ett gummiaktigt kletigt lim som är svårt att få bort.

Från Åraslöv ska vi förutom de två sektionerna med skåp beställa front till diskmaskinen som är helintegrerad den här gången samt bänksskivan i marmor till arbetsbänken. Den rostfria diskbänken ska vi köpa från Laga Rostfritt. Beslag är också medräknat på offerten men vi hoppar över dem eftersom vi inte vet vilken färg köket ska ha ännu och beorende på det kommer vi välja olika knoppar och handtag. Köket levereras helt obehandlat. Det som ingår är gångjärn och lådutdragen.

Det ska bli riktigt roligt att äntligen få göra drömköket för det har vi ju planerat nu sen 2007 även om det var med ett annat utseende och i ett annat hus då…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s