Det är tur att man inte håller vad man sagt!


Ja sannerligen för då skulle vi ha stora problem här hemma. Idag har vi gjort en arbetslista. En lista där vi skrivit ner vad vi ska göra och i vilken ordning. Detta är långt ifrån den första listan, nej jag kan nog leta fram åtskilliga såna listor bara på det här huset och ännu fler om jag lägger ihop dem med de två tidigare husen. Det är inget detaljerat utan mer större grejor och i vilken ordning de ska göras. Sen brukar vi roa oss med listor där allt finns med in i minsta detalj också för det är så kul att kunna stryka saker efterhand.

Vi ändrar ordning och byter projekt ständigt. Nu har vi planerat vad vi ska göra närmast är tanken men nån av sakerna kommer säkert bli uppskjuten och andra komma till och det är inte saker som ska ske ögonaböj direkt! Ladorna ligger dessutom före en del annat men vi glömde dem först… 🙂

Listan:

-panel utbyggnad (alltså klä klart de två väggar som återstår)

-lister och snickerier till badrum och tvättstuga (hyvla dem, måla dem och sätta upp dem)

-groventrén och mellanrummet samt skafferiet ska göras klara

-kök

-huset utvändigt rivning

-huset utvändigt ny panel + fönster

-fixa ladorna (provisoriskt)

Ganska stora projekt och inte alls den ordning vi tidigare tänkt oss och vi kommer alldeles säkert att ändra oss igen. Mest positivt tycker jag det känns att vi faktiskt har med att klä om huset och byta fönster. Det känns som ett så stort och avlägset projekt på nåt sätt men när det nu finns med på listan blev det genast mer överskådligt och jag upplever det som att det faktiskt inte är en evighet tills det blir av.

Annonser
Detta inlägg postades i Gården.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s